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viernes, 12 de diciembre de 2014

A Christmas recipe

Cooking is a fantastic activity to do with your children: they can learn and practice a whole range of skills and it gives them an understanding of food and where it all comes from. But even more important than that, it's one of the most fun, therapeutic and bonding activities you can do.


Gingerbread men

When you bake this gingerbread recipe the smell of it wafting around your house will be just wonderful.

Ingredients

      350g plain flour
      1-2 teaspoon ground ginger
      1 teaspoon bicarbonate of soda
      100g butter or margarine
      175g soft light brown sugar
      1 egg
      4 tablespoons golden syrup

   Instructions

  1. Put the flour, ginger and soda into a bowl and rub in the butter.
  2. Add sugar and stir in the syrup and egg to make a firm dough.
  3. Roll out to about 5mm thick and cut out your gingerbread men.
  4. Bake at 190'C/Gas  for 10-15 mins until golden brown.
  5. Once cooled, decorate with icing.

Receta Navideña 


Cocinar es una fantástica actividad para hacer con los niños: ellos aprenden y practican toda la gama de habilidades y les da el conocimiento sobre los los alimentos y de dónde proceden. Pero mucho más importante que eso, es que se trata de una de las actividades más divertidas, terapéuticas y con vinculación afectiva que podéis hacer.

 Hombres de galleta de jengibre

Cuando horneéis esta receta de jengibre el olor que envolverá vuestras casas será sencillamente maravilloso.

 Ingredientes

 350gr. Harina
1-2 cucharadas de jengibre
1 cucharada de bicarbonato de soda
100 gr. de mantequilla o margarina
175 gr. de azúcar moreno
1 huevo
4 cucharones de sirope de caña de azúcar

Instrucciones
mayte
I wish you a Merry Christmas. The teacher Maite.

1. Poner la harina, el jengibre y la soda en un cuenco untado con mantequilla.
2. Añadir el azúcar, mezclar con el sirope y el huevo hasta hacer una masa firme.
3. Dar con el rodillo 5mm de espesor y cortar los hombres de jengibre.
4. Hornear a 190º durante 10-15 min.

5. Una vez enfriadas, decorar con glaseado.

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